Τρίτη 26 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοι στη μάχη του ψηφοδελτίου!

Ολοι στη μάχη του ψηφοδελτίου. Με αυτό το σύνθημα, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες των Επιτροπών Ετεροδημοτών συνεχίζουν καθημερινά τον αγώνα μέχρι τις εκλογές, που γίνονται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Στην τελική ευθεία, πια, και οι Ετεροδημότες της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας οργανώνουν συνεχώς συσκέψεις και συναντήσεις. Χτες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ετεροδημοτών από την Κέρκυρα, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια ευρωβουλευτή, καθώς και σύσκεψη ετεροδημοτών από την Αιτωλοακαρνανία, στην Αίθουσα Λογιστών, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, επίσης, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος.

Το βασικό στοιχείο, που επισημάνθηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους, είναι η ανάγκη να συνεχιστεί και να βαθύνει η δουλειά που έχει ήδη αρχίσει με τους ετεροδημότες. Δηλαδή, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο. «Για να εκφραστεί στην κάλπη η δυσαρέσκεια πρέπει να γίνει δουλειά σε προσωπικό επίπεδο», τόνισε ο Γ. Τασιούλας. «Πλατιά - συνέχισε - να δουλέψουμε με το ψηφοδέλτιο, να τους πλησιάσουμε όλους, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και να τους προειδοποιήσουμε, με τη βαρύτητα που έχει η θέση του Κόμματος, ότι έρχονται χειρότερα μέτρα. Να είμαστε ο καθένας μας ηγέτης στο χώρο του».

Η ενίσχυση του ΚΚΕ γροθιά στο στομάχι του συστήματος

«Η ψήφος στο ΚΚΕ, η ενίσχυση του Κόμματος, είναι γροθιά στο στομάχι του συστήματος», τόνισε μιλώντας στους Κερκυραίους η Αλεξάνδρα Μπαλού. Χαρακτηριστικά είναι και όσα είπε η Μαρία Ζαχαριά, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά, που ψηφίζει στην Κέρκυρα: «Ολοι πρέπει να πάμε στην περιοχή που ψηφίζουμε για να ψηφίσουμε. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι μέτρα της ΕΕ. Κανείς να μην απέχει, γιατί είναι λευκή επιταγή σ' αυτά που θέλουν να μας φέρουν».

Οι Κερκυραίοι κομμουνιστές έκαναν σαφές ότι θ' απευθυνθούν όσο πιο πλατιά γίνεται προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συντοπίτες τους να ψηφίσουν και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Τόσο οι Κερκυραίοι, όσο και οι Αιτωλοακαρνάνες κομμουνιστές θα προχωρήσουν σε μικρές συσκέψεις σε σπίτια και τόπους που συχνάζουν, ώστε να έρθουν σε επαφή με περισσότερους εργαζόμενους και νεολαίους. «Δε θα αφήσουμε ούτε μία ώρα να πάει χαμένη», ξεκαθάρισαν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οπως στις 21 Μάη, έτσι και τώρα να μη χαθεί ψήφος για το ΚΚΕ (2023-06-10 00:00:00.0)
Για τους ετεροδημότες (2010-10-26 00:00:00.0)
Να μη χαθεί ούτε μία ψήφος (2009-05-24 00:00:00.0)
Στη μάχη των εκλογών οι ετεροδημότες (2007-09-06 00:00:00.0)
Στη μάχη των εκλογών οι ετεροδημότες (2007-09-02 00:00:00.0)
Στη μάχη των εκλογών οι ετεροδημότες (2007-09-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ