Σάββατο 1 Γενάρη 2000 - Κυριακή 2 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Με ξένα κόλλυβα

Μπορεί, βέβαια, να ισχυριστεί πως αποτελεί μια προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, για τον περί αθλητισμού νόμο 2725. Μπορεί, επίσης, να βρει και διάφορες άλλες αστείες δικαιολογίες. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική και «φωνάζει» από μακριά.

Μιλάμε, για την πολυτελή και πολυσέλιδη έκδοση των 160 σελίδων, η οποία συνοδευόμενη κι από μια προσωπική επιστολή του αρμόδιου υφυπουργού, Α. Φούρα, τις μέρες αυτές, φτάνει ταχυδρομικά σε ανεξακρίβωτο αριθμό παραληπτών σε όλη την Ελλάδα - ιδιαίτερα, στην εκλογική περιφέρειά του, την Αχαΐα - προπαγανδίζοντας τη δήθεν προσφορά της κυβέρνησης και του ίδιου στον αθλητισμό.

Και δε λέμε, ο κ. Φούρας έχει δικαίωμα, να κάνει ό,τι νομίζει καταλληλότερο, για την προσωπική του προβολή. Πολύ περισσότερο, που έρχονται και εκλογές. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να φορτώνει το οικονομικό κόστος της όποιας προβολής του στο υπουργείο Πολιτισμού, δηλαδή στον κρατικό προϋπολογισμό και στις τσέπες των Ελλήνων φορολογούμενων. `Η, μήπως, κάνουμε λάθος, πως τόσο το κόστος της πολυτελούς έκδοσης, όσο και τα έξοδα της ταχυδρομικής αποστολής της, φορτώθηκαν στο λογαριασμό του υπουργείου;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ