Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παρουσιάστηκαν υποψήφιοι

Tους πρώτους υποψήφιους για το Δήμο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», παρουσίασε χτες το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Ηρακλείου, Μανώλης Συντυχάκης. Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν, προέρχονται κατά κύριο λόγο από αγροτικές εκλογικές περιφέρειες, όπως το Γοργολαΐνι, το Τέμενος, την Παλιανή και τις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Ηρακλείου. Επίσης, παρουσιάστηκε και ένας πρώτος αριθμός υποψηφίων που δρουν στο μαζικό κίνημα.

Ο Μ. Συντυχάκης κατά την παρουσίαση σημείωσε ότι «οι αντιαγροτικές πολιτικές των τελευταίων 30 χρόνων - έχουν οδηγήσει τους αγρότες στην καταστροφή. Τους νέους σε φυγή. Την ύπαιθρο στην ερήμωση. Κανένα ουσιαστικό μέτρο ανάπτυξης των περιοχών αυτών δεν πάρθηκε. Οι τιμές των προϊόντων δεν καλύπτουν καν το κόστος παραγωγής. Οι Συνεταιρισμοί και οι Ενώσεις έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα και εργαλεία εμπόρων και αετονύχηδων. Εργα υποδομής όπως φράγματα, αγροτικοί δρόμοι κ.ά. που να οδηγούν στη μείωση του κόστους και την αύξηση του εισοδήματος του αγρότη δεν υπάρχουν».

Αναφερόμενος στους συνδικαλιστές που ανακοινώθηκαν σημείωσε ότι πρόκειται για Συνδικαλιστές του ταξικού πόλου - ο καθένας στο χώρο του - που πρωτοστατούν στους αγώνες του λαού με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά, για το λόγο αυτό κάλεσε το λαό του Ηρακλείου να συστρατευτεί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ