Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Δραστηριότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη:

ΑΤΤΙΚΗ: Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στις 7 π.μ. περιοδεύει στο Υδρονομείο Ηρακλείου της ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια (οδός Μπακογιάννη). Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Βασίλης Βήττος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στις 8 π.μ. περιοδεία στην πλατεία της Θέρμης και συμπαράσταση στον αγώνα των γονιών, που παλεύουν για την εξασφάλιση της ασφαλούς και δωρεάν μεταφοράς των παιδιών τους στα σχολεία, με τον Θόδωρο Ιγνατιάδη, υποψήφιο Δήμαρχο Θέρμης.

Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στα ΚΑΠΗ Συκεών, με τον Χαράλαμπο Βέλη, υποψήφιο Δήμαρχο Συκεών- Νεάπολης.

Στις 7.30μ.μ. περιοδεία στα Κουφάλια, με τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας.

ΕΥΒΟΙΑ: Ο Βαγγέλης Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και η Μαρία Φουρλή υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων στις 5.30 π.μ. περιοδεύουν στην επιχείρηση λευκού κρέατος «ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΑΕ» και στην «ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΕΠΕ». Επίσης ο Β. Σταματούκος στις 10 π.μ. θα επισκεφτεί και θα μιλήσει στους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΑΓΡΟΖΩΗ» (πρώην «ΣΥΝΚΟ»), ενώ στις 7 μ.μ. περιοδεύει σε Φύλλα και Αφράτι.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Στις 8 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» πραγματοποιεί σύσκεψη για τις τοπικές εκλογές στην Ορμύλια Χαλκιδικής, στην ταβέρνα «Τίγρης». Ομιλητές στη σύσκεψη θα είναι ο Αγγελος Τζέκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Νίκος Παρθενιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Πολυγύρου.

ΛΑΜΙΑ: Ο Κώστας Μπασδέκης υποψήφιος δήμαρχος στις 7 π.μ. περιοδεύει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων. Στις 8 μ.μ. περιοδεύει στο Μοσχοχώρι και το Ν. Κρίκελο.

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας στις 9 π.μ. περιοδεύει σε σχολεία, στο ΙΚΑ, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα και το εργοστάσιο RAM.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ο Χρήστος Τρέλλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, θα περιοδεύσει στην Κομοτηνή. Στις 8.45 π.μ., θα επισκεφθεί το 1ο ΕΠΑΛ, στις 12 μ.μ. Θα περιοδεύσει σε εργοστάσια της ΒΙΠΕ, στις 2 μ.μ., θα δώσει συνέντευξη Τύπου και στις 7 μ.μ. Θα περιοδεύσει στην Καλλίστη.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Ο Βασίλης Βούλγαρης υποψήφιος δήμαρχος στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στην αίθουσα του συλλόγου «Η πρόοδος» (Κορυτσάς 33 - Λιούμη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ