Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δείκτης υποκρισίας

Τα παρατηρητήρια τιμών... ξαναπαρουσιάζει η κυβέρνηση και το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που τελευταία οι κυβερνώντες τα επιστρατεύουν όταν θέλουν να εντείνουν τα πακέτα αποπροσανατολισμού, κοροϊδίας και εμπαιγμού των εργαζομένων. Κύρια σε περιόδους που φουσκώνει η αγανάκτηση από το βάρος των αδιεξόδων, φουντώνει η οργή από τη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και οξύνεται το πρόβλημα της ακρίβειας στην αγορά.

Ο «δείκτης φτήνιας», όπως είχε το θράσος να το χαρακτηρίσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αποτελείται από το τρίπτυχο: Παρατηρητήριο για τις τιμές των καυσίμων, παρατηρητήριο για τις τιμές 1.500 προϊόντων σε 1.200 σούπερ μάρκετ, παρατηρητήριο για τις τιμές ιδιωτικών σχολείων, παιδικών σταθμών, φροντιστηρίων και ΙΕΚ.

Σε εποχές που τα λαϊκά εισοδήματα δεν επαρκούν για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών, που έχουν ανατραπεί εντελώς οι όροι μιας στοιχειωδώς αξιοπρεπούς διαβίωσης και διογκώνονται οι στρατιές των ανέργων και των οικογενειών που περνούν στο φάσμα της φτώχειας, η κυβέρνηση προκαλεί και κοροϊδεύει.

Προτείνει να αναζητάμε στο ...ίντερνετ, πού θα βρούμε τη φθηνότερη βενζίνη και να γυρνάμε όλη την πόλη πηγαίνοντας σε 3 - 4 διαφορετικά σούπερ μάρκετ για να βρούμε τα φθηνότερα προϊόντα μεταξύ έτσι κι αλλιώς ακριβών και κερδοσκοπικών τιμών.

Αυτός είναι δείκτης θράσους και υποκρισίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ