Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του Κόμματος
  • Σήμερα Τετάρτη στις 6.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ).
  • Σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ασπροπύργου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.
  • Αύριο Πέμπτη, στην Πηγή (καφενείο «Τέγου»), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις, τις επιπτώσεις στην αγροτιά και την πρόταση του ΚΚΕ, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 8 Απρίλη, στη Ράξα (κατάστημα «Σταμούλη»), 7 μ.μ., θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, τις επιπτώσεις που έχουν στα λαϊκά στρώματα και την πρόταση του ΚΚΕ, η Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των επτά στελεχών του Κόμματος που σκοτώθηκαν στη θέση Ζαρκαδόπετρα από συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών στις 15 Απρίλη του 1943, διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Κυριακή 10 Απρίλη στις 11 το πρωί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον τόπο όπου σκοτώθηκαν τα στελέχη του Κόμματος, στη θέση Ζαρκαδόπετρα Κοζάνης (χωριό Σκάφη).
  • Τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στο Αρδάνι (καφενείο «Παπαγεωργίου»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει για την καπιταλιστική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ