Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ημερίδα για την αντισεισμική θωράκιση

Ημερίδα με θέμα την αντισεισμική θωράκιση και προστασία πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Οικοδόμων Αθήνας μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, την ερχόμενη Πέμπτη 14 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στον Πολυχώρο στο Γκάζι (κτίριο Δ12, αίθουσα «Νίκος Γκάτσος»). Τίτλος της ημερίδας είναι: «Αντισεισμική προστασία των κατασκευών και έργα κάλυψης των λαϊκών στρωμάτων».

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι: Σταύρος Τάσσος σεισμολόγος, Κανέλλα Γεωργοπούλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας, Δημήτρης Κουτζης, πολιτικός μηχανικός, Χρήστος Παπάζογλου, γιατρός Εργασίας και Γιάννης Πάσουλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

Στην πρόσκληση τονίζεται: «Η ασφάλεια του λαού θυσιάζεται στο βωμό της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων. Πρόκειται για ένα πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό πρόβλημα. Οι εργαζόμενοι, οι γονείς, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αξίζει να συστρατευθούν σε αγωνιστική προοπτική για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης με επίκεντρο τις δικές τους ανάγκες, όπου η δημιουργία ενός ενιαίου αποκλειστικά κρατικού φορέα κατασκευών θα διασφαλίζει επαρκείς και ασφαλείς κατασκευές για το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ