Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Τη ζωή του έχασε 42χρονος εργάτης

Ενώ στη Μακεδονία σημειώθηκε έκρηξη σε βιομηχανία παραγωγής χημικών αερίων και χρωμάτων

Εχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή ένας ακόμη εργάτης στο Ρέθυμνο όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό «ατύχημα» που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Συγκεκριμένα το νέο εργατικό «ατύχημα» σημειώθηκε το Σάββατο 3 Απρίλη όταν ο άτυχος άνδρας, ο 42χρονος Αιγύπτιος οικονομικός μετανάστης Khalel Emad Hermina Atta έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων την ώρα που εργαζόταν σε υπό ανακαίνιση κατάστημα στην περιοχή του Πανοράματος στο Ρέθυμνο.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μέχρι και χτες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Χτες τελικά ο 42χρονος άνδρας εξέπνευσε, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του τριών χρόνων και πέντε μηνών αντίστοιχα.

Τις συνθήκες του «ατυχήματος» ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε χτες στη βιομηχανία παραγωγής χημικών αερίων και χρωμάτων «Παντογκάζ» στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης. Από τη φωτιά που ακολούθησε τραυματίστηκαν δύο άτομα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίες είναι ένας εργαζόμενος που έχει υποστεί εγκαύματα στα χέρια και το κεφάλι κι ένας από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που επιχειρούσε να σβήσει τη φωτιά. Ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και νοσηλεύεται στη μονάδα πλαστικής χειρουργικής.

Η έκρηξη έγινε στις 4 το απόγευμα την ώρα που πραγματοποιούνταν εργασίες εκτόνωσης φιαλών με ασετιλίνη. Στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε στον προαύλιο χώρο της βιομηχανίας, όπου υπήρχαν αποθηκευμένες δεκάδες άλλες φιάλες. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων η φωτιά σβήστηκε δύο ώρες μετά χωρίς να κινδυνεύσουν οι παρακείμενες βιομηχανίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ