Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΗΜΝΟΥ
Οργή για τον αποκλεισμό της ΔΑΣ

Την αγανάκτηση και την οργή τους για τον αποκλεισμό της ΔΑΣ από το προεδρείο της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισιτισμού - Τουρισμού, με ευθύνη των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ - «Αυτόνομης Παρέμβασης» και ΔΑΚΕ, εκφράζει το ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου.

«Αδιαφορούν και ξεχνούν - σημειώνει το ΔΣ σε ανακοίνωσή του - τους εργαζόμενους που εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΣ, γιατί πιστεύουν ότι ο "κοινωνικός διάλογος" είναι απάτη, τη στιγμή που τα εργατικά μας δικαιώματα, αποδεδειγμένα, υπονομεύονται και χτυπιούνται».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του σωματείου: «Τώρα που εμπρός στη "νέα τάξη πραγμάτων" ήδη έχουμε εισπράξει την κατάργηση του 8ωρου, τώρα που ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι με την κοινωνική ασφάλιση - συνταξιοδότηση, τώρα είναι που έπρεπε η Ομοσπονδία μας να είναι ταξικά ενωμένη».

Τέλος, σημειώνει: «Τόσο πολύ φοβούνται οι ΠΑΣΚΕ - "Αυτόνομη Παρέμβαση" και ΔΑΚΕ τις αγωνιστικές προτάσεις και πρωτοβουλίες και έθεσαν τη ΔΑΣ εκτός προεδρείου; Μόνο όσοι συμφωνούν με την αντεργατική πολιτική έχουν τέτοιο δικαίωμα; Να ξέρουν ότι θα βρουν τους εργαζόμενους ενωμένους και ενάντια σε κάθε αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ