Τρίτη 13 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΚΕ
Στη μάχη της ενημέρωσης

Με «τα γεμάτα» έχουν μπει τα στελέχη του ΚΚΕ στη μάχη της ενημέρωσης των εργαζομένων και συνολικά του λαού της χώρας για τα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης και την οργάνωση της πάλης. Καθημερινά «οργώνουν» χώρους δουλιάς, περιοδεύουν σε γειτονιές και σπίτια και διοργανώνουν συγκεντρώσεις ενημέρωσης για την παρουσίαση των Θέσεων του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Σήμερα Τρίτη, 13 Μάρτη

Στη Νέα Σμύρνη, 7 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Τεχνικό Τμήμα Πειραιά της ΕΥΔΑΠ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 6.45 π.μ. ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 9 το πρωί ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Κυψέλη, οδός Κερκύρας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 9 το πρωί, η Α. Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη, 14 Μάρτη

Στο Μηχανοστάσιο Αγ. Ιωάννη Ρέντη του ΟΣΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 8 το πρωί καθώς και στο Τμήμα Μεταλλικών Κατασκευών του ΟΣΕ στις 11 το πρωί ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η NE Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στις 6:30 μ.μ. στην Ηγουμενίτσα και συγκεκριμένα στο «ΠΑΝΘΕΟΝ». Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 15 Μάρτη

Οι κομματικές οργανώσεις του 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΣΤΑΝΛΕΫ» με ομιλητή τον Γιώργο Γεωργόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, 17 Μάρτη

Συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ