Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «κοινή πορεία»

«Σας εγγυώμαι μια σταθερή πορεία, μια πορεία ανανέωσης, μέσα από συλλογικές και διαφανείς διαδικασίες», υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στο ακροατήριό του, κλείνοντας τις εργασίες της συνόδου της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σάββατο. Ομως, όπως είπε, πρέπει και οι πάντες στο ΠΑΣΟΚ να μην αμφισβητούν αυτήν την «κοινή πορεία» και έφερε ένα παράδειγμα, για να δείξει τι εννοεί:

Κάποιοι στις ομιλίες τους, παραπονέθηκε ο πρωθυπουργός, εξέφρασαν προβληματισμούς για την προωθούμενη αλλαγή του κοινωνικού -ασφαλιστικού συστήματος, πράγμα που, όπως τόνισε, δεν του άρεσε καθόλου. Μα, δεν το ξέρουν αυτοί οι «σύντροφοι» στο ΠΑΣΟΚ ότι «οι Ελληνες ζουν περισσότερο;» (!!!), αναρωτήθηκε ο κ. Σημίτης. Συνεπώς, αφού «οι Ελληνες ζουν περισσότερο» (!!!) πώς διανοοούνται οι «σύντροφοι» να αμφισβητούν την ανάγκη λήψης μέτρων κατά του ασφαλιστικού; Να μην το ξανακάνουν, κατέληξε ο Κ. Σημίτης. Και εφόσον δεν το ξανακάνουν, τότε η «κοινή πορεία» θα είναι εξασφαλισμένη...

Παρεμπιπτόντως, τα σημειώνουμε όλα αυτά για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το πού στοχεύει αυτή η περίφημη «κοινή πορεία» του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ