Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Διαδηλώνουν αντιΝΑΤΟικά

Την απαίτησή τους να φύγει το ΝΑΤΟ από τη χώρα και τη Βαλκανική, να επιστρέψουν οι Ελληνες στρατιώτες και φοιτητές, να φύγει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ από το Καραμπουρνάκι και ο χώρος να διατεθεί στο Δήμο για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, θα διαδηλώσουν σήμερα οι κάτοικοι της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι φορείς του Δήμου και οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 8 το βράδυ στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τον «Β. Κασούρα».

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την έναρξη των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, αλλά και λόγω των νέων δυσμενών εξελίξεων στην ΠΓΔΜ.

Στο μεταξύ αντιπολεμικές εκδηλώσεις οργανώνονται ακόμα:

Στη Φλώρινα στις 22 Μάρτη και στην Πτολεμαΐδα στις 28 του μήνα.

- Στη Φλώρινα τη συγκέντρωση οργανώνει η Αντιπολεμική Κίνηση του νομού. Θα γίνει στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα ακολουθήσει πορεία.

Στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης τη συγκέντρωση διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν τα δύο Εργατικά Κέντρα του νομού, η Επιτροπή Ειρήνης και ο Δήμος Πτολεμαΐδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ