Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιστολή Ορ. Κολοζώφ προς υπουργό Δικαιοσύνης

Την άρση των περιοριστικών μέτρων ζητά με χτεσινή επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μ. Σταθόπουλο, ο βουλευτής του ΚΚΕ Ορέστης Κολοζώφ.

Στην επιστολή ο βουλευτής του ΚΚΕ παραθέτει με λεπτομέρειες τα γεγονότα και τονίζει: «Κύριε υπουργέ, πρόκειται για μια απαράδεκτη εξέλιξη μιας καθαρής περίπτωσης εκμετάλλευσης ναυτεργατών. Υποχρέωση των συνδικαλιστών είναι να υπερασπίζονται τα δίκαια των εργαζομένων. Είμαστε πεισμένοι πως στην προσπάθειά τους αυτή πρέπει να βρίσκουν τη συμπαράσταση των συντεταγμένων οργάνων της πολιτείας και όχι εμπόδια στο έργο τους.

Τα περιοριστικά μέτρα, που αποφάσισαν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθούν. Πρόκειται για μια υπόθεση εκφοβισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Πιστεύω πως τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί σε βάρος του συνδικαλιστή πρέπει να αρθούν.

Κύριε υπουργέ, μαζί με το παρόν σημείωμα σάς επισυνάπτω και την κατάθεση του Καβαλιέρη Γεωργίου, μάρτυρα του Κωνσταντινίδη, όπου αναδείχνεται το ψευδές της μηνυτήριας αναφοράς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ