Τετάρτη 9 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές διαδρομές
  • Με τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από το θάνατο του ποιητή Νίκου Γκάτσου, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος παρουσιάζει σήμερα, αύριο και την Παρασκευή (10.30μμ), στο «Λοκομοτίβ» (Παναθηναϊκού 9), μελοποιημένα τραγούδια του από μεγάλους Ελληνες συνθέτες. Για το έργο και τη ζωή του ποιητή θα μιλήσουν οι: Ανδρέας Παγουλάτος, Γιάννης Γκάτσος. Θα απαγγείλει ο Γιώργος Πολ Παπαδάκης.
  • «Εντυπώσεις» τιτλοφορείται το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσουν σήμερα (9μμ) στο «Ατενέουμ» (Ανδριανού 3, Θησείο) η σοπράνο Εύη Τσίρτση, η Μαρία Νεοφυτίδου (πιάνο) και ο Θεόδωρος Ματούλας (άρπα). Είσοδος ελεύθερη.
  • Σήμερα (11.30μμ) και κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος του μήνα, στην «Αρχιτεκτονική» (Μίνωος 8, Ν. Κόσμος), τα «Κίτρινα Ποδήλατα» με τους Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά ταξιδεύουν στο ελληνικό τραγούδι. Στον ίδιο χώρο από Πέμπτη έως Κυριακή (μέχρι τα τέλη Ιουνίου), φιλοξενείται η Κωνσταντίνα και οι «Τις Πταίει;».
  • Σήμερα (8.30μμ) στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης), η Μεικτή Δημοτική Χορωδία Αθηνών θα ερμηνεύσει χορωδιακή μουσική από το 16ο έως το 19ο αιώνα και χορωδιακά έργα. Στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος. Διευθυντής χορωδίας: Σταύρος Μπερής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ