Τρίτη 18 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πιάστηκε για τις επιθέσεις σε ζευγαράκια

Συνελήφθη ο ένας εκ των τριών δραστών που τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούσαν ένοπλες επιθέσεις εναντίον ζευγαριών που επέβαιναν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε ερημικά σημεία μεταξύ των περιοχών Ιωνίας και Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη της σπείρας των τριών Αλβανών κατά την αξιολόγηση στοιχείων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Ιωάννη Καραδόμνα, μετά την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και η φίλη το στις 6 του Γενάρη στο ύψος της αερογέφυρας Ωραιοκάστρου - Ευόσμου. Τα δύο θύματα αναγνώρισαν σε φωτογραφία τον Αλβανό υπήκοο Κρίστο Τέλλα, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές, ως έναν από τους δράστες που με την απειλή κοντόκαννης καραμπίνας και μαχαιριού έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, έκλεψαν από τον νεαρό 4.000 δραχμές και βίασαν την ανήλικη φίλη του.

Ο δράστης εντοπίστηκε και επάνω του βρέθηκε κανονικό αλβανικό διαβατήριο με τα στοιχεία Εντμοντ Μουρτζά. Κατά την ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και κατονόμασε ως συνεργάτες του τον Μπαρά Νέντζα και κάποιον Μέχμι αγνώστων λοιπών στοιχείων και οι δύο. Ομολόγησε επίσης άλλες πέντε ένοπλες ληστείες και έναν βιασμό που διαπράχθηκαν από το καλοκαίρι του 1997 έως και το Δεκέμβρη του 1999, δύο εκ των οποίων δεν είχαν καταγγελθεί στα αστυνομικά τμήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ