Τρίτη 18 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού στον Πύργο

Την έντονη διαμαρτυρία του για τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς νερού που καλούνται να πληρώσουν οι κάτοικοι του Πύργου, εκφράζει, με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Οικοδόμων της περιοχής. Οπως καταγγέλλει, το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Πύργου (ΔΕΥΑΠ) προχώρησε σε σημαντικές αυξήσεις των σχετικών τελών, σε σχέση με πέρσι, τις οποίες δεν μπορούν να «σηκώσουν» οι άνεργοι και εργαζόμενοι της πόλης.

«Οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι άνεργοι, αλλά και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τόσο υψηλά ποσά για την παροχή νερού», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του, προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, το Συνδικάτο Οικοδόμων. Και συμπληρώνει πως «οι κάτοικοι της περιοχής δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τον "Καποδίστρια"».

Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί - όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων - έρχονται την ώρα που η ανεργία στην περιοχή καλπάζει και τα ημερομίσθια και οι συντάξεις έχουν παγώσει. Καλεί, τέλος, τη ΔΕΥΑΠ να επανεξετάσει την απόφασή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ