Παρασκευή 23 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015

Με χιλιάδες κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν, με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα ζωγραφισμένες στα πρόσωπα ανθρώπων κάθε ηλικίας, με την υπόσχεση ότι δε θα μείνει ούτε μια ώρα αναξιοποίητη μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, για πιο ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα, έγινε χτες βράδυ στο Σύνταγμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Αθήνα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Με αφετηρία τα τέσσερα σημεία των μαζικών προσυγκεντρώσεων, τα μπλοκ των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έφτασαν στο Σύνταγμα και συγκρότησαν μια πραγματικά μεγάλη, πυκνή, εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση. Τόσο η πλατεία όσο και οι γύρω δρόμοι, είχαν στολιστεί από νωρίς με πανό: «Η ελπίδα είναι εδώ», «ΚΚΕ δυνατό στη Βουλή και στο λαό», «Κανένας φόβος καμιά υποταγή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή». Ξεχωριστή ήταν για μια ακόμη φορά η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία, από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι 51 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από όλο τον κόσμο έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και υποστήριξης στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη. Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα από την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα. Ολόκληρη η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα δημοσιευθεί στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη», που κυκλοφορεί έκτακτα αύριο Σάββατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ