Παρασκευή 15 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και στην εμπάθεια και στην ανοησία

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Η λογική του κράτους- ναρκέμπορα που εισάγει η πρόταση των βουλευτών είναι πολιτική θέση του ΚΚΕ και υποστηρίζεται σε επιστημονικές απόψεις απόλυτα σύγχρονες και προοδευτικές. Η θέση αυτή, από τους συγκεκριμένους θεωρείται μομφή κατά των 5 βουλευτών και του ΣΥΝ ειδικότερα, ισχυριζόμενοι αβάσιμα και ανόητα ότι τους καταγράφει κάτι σαν εμπόρους ναρκωτικών! Δικαίωμά τους να το υποστηρίζουν αυτό οι ίδιοι, δεν είναι όμως δικαίωμά τους να ισχυρίζονται ότι αυτά τα λέει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης».

Επίσης. Η άποψη περί σκληρών και μαλακών ναρκωτικών, περί «άκακου» χασισιού και άλλα τινά, επανειλημμένα έχουν ειπωθεί από αρκετούς -και στελέχη του ΣΥΝ- σε τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Η άποψη του ΚΚΕ είναι αντίθετη και μάλιστα καταγγέλλει τις απόψεις αυτές ότι εισάγουν τη ναρκω-κουλτούρα. Λίγο ενδιαφέρει τον «Ρ», αν οι συγκεκριμένοι που τα λένε αυτά καπνίζουν οι ίδιοι ή όχι χασίς ή ό,τι άλλο.

Τον «Ριζοσπάστη» τον ενδιαφέρει να μη διαστρεβλώνονται οι θέσεις του ΚΚΕ (από σκοπιμότητα, άγνοια ή εμπάθεια επίσης δε μας ενδιαφέρει), να μη διαστρεβλώνονται τα γραφόμενα στην εφημερίδα μας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, που έχει πάρει εργολαβικά από ό,τι φαίνεται την υπόθεση!

Αλλιώς, δικαιούμαστε να επαναλάβουμε ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αυτή την παροιμία χρησιμοποιεί ο λαός μας για όποιον καταλαβαίνει ή κάνει πώς καταλαβαίνει άλλα από αυτά που ισχυρίζεται και γράφει κάποιος άλλος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ