Παρασκευή 15 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συντονίζουν τη δράση ενάντια στον πόλεμο

Πρωτοβουλία για συντονισμένη δράση ενάντια στον πόλεμο, που κλιμακώνεται επικίνδυνα, αναλαμβάνουν προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης και καλούν τους πολίτες και τους φορείς σε σύσκεψη, την επόμενη Δευτέρα 18 του Ιούνη στις 7 μ.μ., στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου.

«Τι περιμένουμε; Ο πόλεμος στην περιοχή κλιμακώνεται, κατεβαίνει νοτιότερα.

Το σενάριο έχει ξαναπαιχτεί στο Κόσσοβο. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ επεμβαίνουν για την "ειρήνευση" της περιοχής. Η χώρα μας εμπλέκεται όλο και περισσότερο, πάντα στο όνομα της ειρήνης.

Το σίγουρο είναι ότι όσο το ΝΑΤΟ, η KFOR αλωνίζουν, δεν πρόκειται να υπάρξει ηρεμία.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα μπλεκόμαστε περισσότερο.

Το σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές των συνόρων επιταχύνονται, οι αντιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές», αναφέρουν στο κείμενο-κάλεσμα που απευθύνουν με στόχο το συντονισμό δράσης για την αποτροπή των χειρότερων εξελίξεων και υπογράφουν οι:

Στέλιος Βαλανάς - δικηγόρος, μέλος της Δημοκρατικής Συσπείρωσης, Κώστας Δρούτσας - πρόεδρος ΙΝΚΑ Μακεδονίας, Νίκος Ζώκας - Γραμματέας ΕΔΥΕΘ, Λευτέρης Κωνσταντινίδης - τ. βουλευτής, μέλος της Αντιπολεμικής Επιτροπής, Μιχάλης Λιάκος - ιατρός, μέλος της Αντιπολεμικής Επιτροπής, Ηλέκτρα Ραΐζη - καθηγήτρια, μέλος της Γραμματείας της ΕΔΥΕΘ, Αγάπιος Σαχίνης - δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Σπυριδάκης - νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πρόεδρος ΕΔΥΕΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ