Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ενταγμένες στον εορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, αλλά και αφιερωμένες στις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8 μ.μ., στον Αγιο Δημήτριο, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (ισόγειο Δημαρχείου), θα παρουσιαστεί μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ναύπλιο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, εκδήλωση με θέμα «Οι παραγωγικές δυνατότητες για την ικανοποίηση των διατροφικών αναγκών του λαού, η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου με θέμα «Τα εργοστάσια στην Αργολίδα». Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού και αρχειακού υλικού, με θέμα «Στιγμές από τη δουλειά και τους αγώνες στις φάμπρικες της Αργολίδας».

-- Στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Χολαργού, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ποιος βοήθησε τον Χίτλερ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στο Σαρακινάδο Θέατρο στη Ζάκυνθο, εκδήλωση για τα 97χρονα του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Τάκη Στρούζα, Γραμματέα της ΤΕ Ζακύνθου. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

-- Στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στο Αργοστόλι για τα 97χρονα του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 6.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αγγελική Τσώλου, Γραμματέα της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ