Τρίτη 28 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» ο σ. Θανάσης Κοτζαμπασάκης

Η Επιτροπή Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο χαμό του συντρόφου Θανάση Κοτζαμπασάκη.

Ο σ. Θανάσης Κοτζαμπασάκης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, καταγόταν από οικογένεια βιοπαλαιστών, ενώ «έχασε» το πατέρα του πολύ νωρίς σε τροχαίο.

Οργανώθηκε στη ΚΝΕ το 1996, όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, όπου σπούδασε μέχρι το 2001 για να πάρει το πτυχίο του Τεχνολόγου Γεωπονίας. Ολα τα χρόνια δούλεψε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, ως μέλος του Τομεακού Γραφείου του ΤΕΙ, στη συνέχεια ως Γραμματέας του Τομέα Υπαίθρου και ως μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Λάρισας της ΚΝΕ. Εργάστηκε στην οικοδομή, ως οδηγός, σε αποθήκη, σε μεταφορές επίπλων και σε εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων. Το 2001 έγινε μέλος του ΚΚΕ στη Λάρισα.

Από το 2008 εργαζόταν σε οργανισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τον ΕΛΓΟ - Δήμητρα. Ερχόμενος στην Αθήνα, συνεχίζει την αγωνιστική δράση στην αρχή στο Τομεακό Γραφείο Μενιδίου και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αττικής της ΚΝΕ και στη συνέχεια αναλαμβάνει κομματική δουλειά ως Γραμματέας της ΚΟΒ Μενιδίου, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Θριασίου, του Αχτιδικού Γραφείου Μενιδίου, της Νομαρχιακής Επιτροπής Υπολοίπου Αττικής, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ.

Μαχητής του Κόμματος σε διάφορες χρεώσεις, σε σύνδεση με το λαϊκό κόσμο, με τη στάση και τη δράση του αναδείχτηκε σε ένα άξιο στέλεχος του ΚΚΕ.

Παντρεμένος από το 2006 απέκτησε με την σύντροφό του δύο παιδιά.

Η Επιτροπή Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του, στους συντρόφους και συναγωνιστές του.

Η κηδεία του συντρόφου Θανάση θα γίνει σήμερα Τρίτη 28 Ιούνη 5 μ.μ. στο νεκροταφείο του «Κόκκινου Μύλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ