Τρίτη 28 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο την Κυριακή

Πανθεσσαλικό, αντιΝΑΤΟικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Σεπτέμβρη, στον Τύρναβο, μ' αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων λειτουργίας του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Το συλλαλητήριο, που διοργανώνει η Επιτροπή Φορέων κατά του Πολέμου με τη συμμετοχή πολλών άλλων φορέων της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα έξω από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο και θ' ακολουθήσει πορεία στους δρόμους του Τυρνάβου.

Η απόφαση για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου ελήφθη σε πρόσφατη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης των θεσσαλικών νομών, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και πολλών συνδικάτων και εργατικών σωματείων, των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας, συλλόγων γυναικών, σπουδαστικών κινήσεων, αντιστασιακών οργανώσεων κ.ά.

Με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο οι φιλειρηνιστές της Θεσσαλίας θα στείλουν για ακόμα μια φορά ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην ιμπεριαλιστική «νέα τάξη πραγμάτων» και, βεβαίως, θα δηλώσουν την απόφασή τους να εντείνουν τον αγώνα τους για να «ξηλώσουν» το στρατηγείο του θανάτου από την περιοχή και τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ