Τρίτη 28 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Για το συμφέρον όλων μας!

Ολοι θα αποκομίσουμε οφέλη, από την «ειρηνική» διεθνή αποστολή που βρίσκεται στην ΠΓΔΜ!!! Τα παραπάνω ισχυρίστηκε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Δ. Ρέππας, με τις χτεσινές του δηλώσεις. Δηλώσεις που έγιναν μόλις λίγες ώρες μετά από το θάνατο του Βρετανού στρατιώτη, μέλους της ΝΑΤΟικής στρατιωτικής αποστολής.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «εμείς συμμετέχουμε σε αυτή τη διεθνή αποστολή, που έχει απολύτως ειρηνικό χαρακτήρα». Τώρα, κατά πόσο ειρηνικός μπορεί να είναι ο χαρακτήρας μιας στρατιωτικής δύναμης που βρίσκεται εκεί για να επιβάλει τους όρους μιας συμφωνίας που υπογράφτηκε κάτι από το «άγρυπνο μάτι» του ΝΑΤΟ, το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει: Καθόλου...

Πάντως, ο Δ. Ρέππας, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, στο ίδιο μήκος κύματος, «ανακάλυψε» ότι «εμείς είμαστε παρόντες γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της χώρας μας, το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής. Ελπίζουμε, με την παρουσία των δυνάμεων του ΝΑΤΟ να επανέλθει η ηρεμία στο γειτονικό κράτος. Αυτό είναι προς όφελος όλων μας»! Προφανώς, οι πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματιών που έχουν οικονομικές βλέψεις για την ευρύτερη περιοχή και επιβάλλονται από τα ΝΑΤΟικά επιτελεία, λαμβάνονται, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων, «για το συμφέρον της χώρας μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ