Τρίτη 28 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
«ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ» με πρώτο θύμα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην Κάνιγγος

Πριν καλά - καλά πατήσουν το πόδι τους οι ΝΑΤΟικοί στη γειτονική ΠΓΔΜ υπάρχει ο πρώτος νεκρός Βρετανός στρατιώτης. Σκοτώθηκε από λιθοβολισμό που έκαναν άγνωστοι στη βρετανική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή. Είναι ένα γεγονός ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικρατεί στη χώρα και των σοβαρών κινδύνων που εγκυμονούν οι εξελίξεις. Παρ' όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση αδίστακτα έστειλε τους Ελληνες στρατιώτες για να μη μείνει έξω από το επικίνδυνο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι στην περιοχή.

Παράλληλα ξεκίνησε η «παράσταση» συγκομιδής των όπλων των Αλβανών αυτονομιστών. Το πόσο αναξιόπιστη είναι μια τέτοια ΝΑΤΟική ενέργεια αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ που είπε: Αντί «Απαραίτητη Συγκομιδή» θα καταλήξει να είναι Θεατρική Συγκομιδή και στην ΠΓΔΜ θα υπάρχει πόλεμος όσο οι τρομοκράτες θα είναι οπλισμένοι...

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Κάνιγγος, η ΠΕΔΥΕ με τη Νεανική Δράση για την Ειρήνη και την Αντιπολεμική Κίνηση Αθήνας διοργανώνουν συγκέντρωση ενάντια στη ΝΑΤΟική επέμβαση και την ελληνική συμμετοχή.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ