Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Νέες εκδηλώσεις κατά του πολέμου

Συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες η διοργάνωση αντιπολεμικών συλλαλητηρίων και εκδηλώσεων, από Επιτροπές Ειρήνης και άλλους μαζικούς φορείς. Συγκεκριμένα:

- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Πλάκα Μονεμβασιάς διοργανώνουν η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, το Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών καθώς και φορείς και σύλλογοι της περιοχής, αύριο, Σάββατο 27 του Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ.

- Η Αντιπολεμική Αντιιμπεριαλιστική Κίνηση για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα, που συγκροτήθηκε πρόσφατα στη Μεταμόρφωση, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση αύριο, Σάββατο 27 του Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης (Ρόδου και Βάρναλη). Θα συμμετάσχει η χορωδία του μουσικοσυνθέτη Νίκου Καριώτη.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λέσβου πραγματοποιεί πλατιά σύσκεψη τη Δευτέρα 29 του Οκτώβρη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου και καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλόγων του νησιού.

- Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών του Νομού Εβρου Ενάντια στον Πόλεμο διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 31 του Οκτώβρη και ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με θέμα: «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και οι επιπτώσεις του». Θα μιλήσει ο Θ. Στοφορόπουλος, πρέσβης επί τιμή.

- Η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στον πόλεμο την Πέμπτη 1 του Νοέμβρη, στο παλιό τέρμα, στις 7 μ.μ.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λιβαδειάς απευθύνει πλατύ κάλεσμα εναντίωσης στον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο και καλεί το λαό και τους φορείς της περιοχής σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 7/11, για διεύρυνση της επιτροπής και για προγραμματισμό πολύμορφων αντιπολεμικών εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων.

- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 του Νοέμβρη στα Τρίκαλα. Το συλλαλητήριο αποφασίστηκε σε σύσκεψη όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι 17 φορέων του νομού που είναι οι εξής: Επιτροπή Ειρήνης, Αντιιμπεριαλιστική-Αντιπολεμική Κίνηση, Σύλλογος Γυναικών, Πρωτοβουλία Πολιτών, Συνδικάτο Οικοδόμων, Οικολογική Κίνηση, Σωματείο Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων, Σύλλογος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων, Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Ανοιξη», Ιατρικός Σύλλογος, Συνδικαλιστικές Οργανώσεις Νομαρχίας Τρικάλων, Σωματείο Επαγγελματιών Ψυκτικών, ΔΗΚΕΒΕ, «Συμπαράταξη για τα Τρίκαλα», «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ