Τρίτη 10 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Με όπλο την άμιλλα για την αύξηση της κυκλοφορίας

Από την πρώτη στιγμή της εξόρμησης άρχισε να φουντώνει και η άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ, όπως άλλωστε την προκήρυξε η Γραμματεία της ΚΕ του Κόμματος. Ενα όπλο που ενισχύει ακόμα περισσότερο το πρωτόβουλο πνεύμα, κινητοποιεί δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων, στηρίζεται στη συνεργασία και τη συντροφικότητα.

Θυμίζουμε ότι η Γραμματεία έχει ανακοινώσει ότι με τη λήξη της τετράμηνης εξόρμησης θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής, σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ, με κριτήρια την επίτευξη του στόχου αύξησης της κυκλοφορίας για το καθημερινό, την επίτευξη αντίστοιχου στόχου για το σαββατοκυριακάτικο φύλλο και την ανανέωση του κύκλου σταθερών αναγνωστών της εφημερίδας με νέους ηλικιακά εργαζόμενους, νέες γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές. Επίσης οι δέκα πρωτοπόροι σύντροφοι πανελλαδικά στη διακίνηση «Ριζοσπάστη» - όπως θα προσδιοριστούν από τις Οργανώσεις Περιοχής - θα τιμηθούν με τη δωρεάν συμμετοχή τους σε 3ήμερη ιστορική εκδρομή στην περιοχή των Πρεσπών.

Στο πλαίσιο αυτό, άμιλλες έχουν βάλει Οργανώσεις όπως:

-- Σε άμιλλα βρίσκεται η ΚΟΒ Ανω Λιοσίων με την ΚΟΒ Κέντρου Χαλκηδόνας Κοκκινιάς. Την πρόκληση απηύθυνε η πρώτη ΚΟΒ, υποσχόμενη «συντροφικό τραπέζι στη Χασιά» σε όποια Οργάνωση την κερδίσει, και οι Κοκκινιώτες δεν άργησαν να ανταποκριθούν στην πρόκληση. Υποσχέθηκαν μάλιστα γεύμα στην Κοκκινιά και αναμνηστικό δώρο το λεύκωμα της ΤΕ Πειραιά για το Μπλόκο της Κοκκινιάς. Αποτέλεσμα αυτής της «μάχης» είναι και οι δύο ΚΟΒ αθροιστικά να έχουν ξεπεράσει τα 600 φύλλα!

-- Η ΤΕ Πειραιά έχει προκηρύξει ανάμεσα στις ΚΟΒ.

-- Η ΤΕ Μαγνησίας της ΚΝΕ κάλεσε σε άμιλλα διακίνησης την ΤΕ Λάρισας της ΚΝΕ, με την «πρόκλησή» της να θέτει ως «έπαθλο» έναν ιστορικό περίπατο στην πόλη της Οργάνωσης που θα έρθει δεύτερη.

-- Στην ΤΟ Κατασκευών Αττικής υπάρχει άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟΒ Βορειοανατολικών και Μενιδίου. Επαθλο είναι για τον πρώτο σύντροφο μια τρίμηνη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη», για τον δεύτερο μια ετήσια συνδρομή ΚΟΜΕΠ και για τον τρίτο η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Η Ευρώπη στο προσκήνιο».

-- Στο Νότιο Τομέα Αττικής, σε άμιλλα βρίσκονται η ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας με την ΚΟΒ Κέντρου Μπραχαμίου, όπως και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ