Τρίτη 10 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δυναμικό ξεκίνημα σε όλη τη χώρα

Λάρισα
Λάρισα
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα

Στη Λάρισα, τα γραφεία της ΚΟ γέμισαν από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, που στη συνέχεια «ξεχύθηκαν» στις γειτονιές της πόλης, στην κεντρική πλατεία, στα μαγαζιά, για να διακινήσουν τον «Ριζοσπάστη», μαζί με την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το κλίμα στην εξόρμηση ήταν πολύ θετικό, ειδικά για το DVD του ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος, ενώ εκφράστηκε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Από το απόγευμα του Σαββάτου κάποιες ΚΟΒ είχαν πιάσει τα πλάνα τους, ενώ η πανεξόρμηση συνεχίστηκε τη Δευτέρα με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, όπως το δημαρχείο, το αμαξοστάσιο, σούπερ μάρκετ, εργοστάσια. Σημαντική ήταν η διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε νέους εργαζόμενους και φοιτητές, κάνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα που αφήνει παρακαταθήκη για την κλιμάκωση της προσπάθειας.

Και στο πιο μικρό χωριό της Στερεάς!

Με το σύνολο σχεδόν των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να καλύπτουν το πλάνο τους, ολοκληρώθηκε στη Στερεά Ελλάδα η πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», καλύπτοντας κάθε γωνιά της περιφέρειας.

Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και το πρωί της Δευτέρας, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν σχεδιασμένες εξορμήσεις σε κεντρικούς δρόμους, εργοστάσια, χώρους δουλειάς και γειτονιές. Με επιμονή για να φτάσει ακόμα και στο πιο μικρό χωριό της περιοχής ο «Ριζοσπάστης», μέλη και φίλοι του Κόμματος άνοιξαν πλατιά τη συζήτηση για τις εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος.

Με πείσμα και ενθουσιασμό στη Μυτιλήνη

Με πείσμα και ενθουσιασμό, «ξεχύθηκαν» από το πρωί του Σαββάτου οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στους δρόμους της Μυτιλήνης. Διακινώντας την εφημερίδα και την ανακοίνωση του ΠΓ, κάλεσαν το λαό του νησιού, κόντρα σε εκβιασμούς, να δώσει απάντηση στην κυβέρνηση και την ΕΕ, που σχεδιάζουν τη μετατροπή του τόπου τους σε φυλακή για πρόσφυγες και μετανάστες. Η μεγάλη εξόρμηση συνδυάστηκε με την περιοδεία που πραγματοποιούσε στο νησί η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, που βρέθηκε σε χωριά του νομού, συζητώντας με τους κατοίκους για τις ανησυχίες τους και διαδίδοντας τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στον εγκλωβισμό και τις Συμφωνίες Δουβλίνου και ΕΕ - Τουρκίας.


Λαμία
Λαμία

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ