Τρίτη 10 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Μεγάλη η διακίνηση στην Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Μια μεγάλη πολιτική εξόρμηση σε δεκάδες χώρους δουλειάς και γειτονιές ξεκίνησαν οι ΤΟ (κλαδικές και εδαφικές) του ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία, το πρωί του Σαββάτου, με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» και με την Ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ για τις εξελίξεις στο Προσφυγικό και τις θέσεις του Κόμματος.

Στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Πέλλα, στην Ημαθία, στις Σέρρες, στην Πιερία, στη Χαλκιδική, με τον «Ριζοσπάστη» και την Ανακοίνωση στο χέρι μετέφεραν ζωντανά το κάλεσμα του ΚΚΕ για επαγρύπνηση και δράση ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς, στην εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά παζάρια, για να στρέψει ο λαός τα πυρά του στους πραγματικούς υπεύθυνους και τις αιτίες που γεννούν τα προσφυγικά και μεταναστευτικά κύματα.

Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και χτες Δευτέρα, έφτασαν σχεδιασμένα σε δεκάδες εργοστάσια, εργοτάξια, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, άλλους μεγάλους χώρους δουλειάς (νοσοκομεία, σχολεία, δήμους, κ.λπ.), στέκια νεολαίας, στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων, σε σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, λαϊκές γειτονιές και χωριά.

Στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στους οδικούς άξονες της Αριστοτέλους και της Αγίας Σοφίας, στην κεντρική αγορά και τα καταστήματα ξεχύθηκαν μαζικά τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

{Θεσσαλονίκη}
{Θεσσαλονίκη}
Η απήχηση που βρήκε το άνοιγμα των κομμουνιστών αποτυπώθηκε στη μεγάλη διακίνηση του «Ριζοσπάστη». Με τις περισσότερες ΚΟ να εξαντλούν τα φύλλα που χρεώθηκαν ήδη από τις πρώτες ώρες της πανεξόρμησης, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, και να αναζητούν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να χρεωθούν επιπλέον φύλλα με σκοπό να φτάσουν σε ακόμη περισσότερο κόσμο.

Από τις κλαδικές Οργανώσεις ξεχώρισαν οι ΤΟ Εκπαιδευτικών και Βιομηχανίας που υπερκάλυψαν τα ήδη πολύ υψηλά πλάνα που είχαν βάλει.

Με την πείρα από την εξόρμηση του Σαββατοκύριακου, που έδειξε ότι τα αυξημένα πλάνα που τέθηκαν τελικά αποδείχθηκαν μικρά, οι ΚΟ βάζουν πιο φιλόδοξους στόχους για τις επόμενες μεγάλες εξορμήσεις με τον «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ