Τρίτη 10 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Το πρόγραμμα εξορμήσεων και περιοδειών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει τις περιοδείες και τις εξορμήσεις σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 12 μ., συγκέντρωση στο εργοτάξιο του πρώην Μουζάκη («Πεταλούδα», Λ. Κηφισού), με τον Κώστα Ζιώγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στον Πειραιά, στην αγορά Αγίου Δημητρίου, και στο Θεμιστόκλειο, με επικεφαλής τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της Alpha Bank στον Χολαργό (Λ. Μεσογείων 276), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 π.μ., στο αμαξοστάσιο του δήμου Νέας Ιωνίας, και στις 9 π.μ., στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας, με τον Γιώργο Κρητικό, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Εξορμήσεις θα γίνουν επίσης σε αμαξοστάσια και δημαρχεία σε Ζωγράφου, Αγία Παρασκευή, Ασπρόπυργο και Νίκαια.

-- Στις 10 π.μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της Alpha Bank (Λ. Συγγρού 54), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., στην ΠΥΡΚΑΛ, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Εργατική Συνδικαλιστική Δουλειά.

-- Στις 10 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της Alpha Bank στον Πειραιά (Παπαστράτου 17-19), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Περιοδείες σε εργοτάξια του κέντρου της Αθήνας με τον Γιάννη Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 12 μ., συγκέντρωση στο εργοτάξιο του Μετρό στον Πειραιά, με τον Νίκο Μπουκουβάλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 5 μ.μ., στο ΙΕΚ Χαϊδαρίου, με επικεφαλής τον Βασίλη Μητρόπουλο, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., εξορμήσεις της ΤΟ Μεταφορών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Επίσης στον Σταθμό Λαρίσης, στο τμήμα μεταλλικών κατασκευών στον Ασπρόπυργο και στα επτά αμαξοστάσια των αστικών συγκοινωνιών.

-- Στην Καλλιθέα, στις 7 π.μ. εξόρμηση στην «Pro-Farm», στις 6 μ.μ. στα μαγαζιά της Δαβάκη και στις 5 μ.μ. στην ICAP. Στη Νέα Σμύρνη, στις 5.45 π.μ. σε εργάτες του δήμου και στις 8.30 μ.μ. στα μαγαζιά της πλατείας. Στην Αργυρούπολη, στις 8 μ.μ. στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και στις 6 μ.μ. στο σταθμό του Μετρό «Αλιμος».

Εξορμήσεις κλιμακίων του ΚΚΕ σε στρατόπεδα στην Αττική

Σημερα Τρίτη:

-- Στις 2.30 μ.μ., στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ).

-- Στις 2.30 μ.μ., με επικεφαλής τον Γιώργο Καλαμαρά, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

-- Στο 401, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γείτονα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 12 Μάρτη, στις 2.30 μ.μ., στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), με επικεφαλής τον Πέτρο Μαρκομιχάλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ