Τρίτη 10 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Ν. Μηταράκη στο Βαθύ πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Σάμου, έξω από το δημαρχείο. Ο υπουργός πήρε μέρος σε σύσκεψη με δημάρχους και αντιδημάρχους του νησιού και θα έπαιρνε μέρος και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση επιχειρεί με επαφές και παζάρια να προχωρήσει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς για δημιουργία κλειστών κέντρων - φυλακών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τους ξεριζωμένους, εντείνοντας έτσι την πολιτική του εγκλωβισμού.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου με ανακοίνωσή του τονίζει πως «όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση με διάφορα τερτίπια να ξεγελάσει και να αποπροσανατολίσει τον σαμιώτικο λαό, για να δεχτεί τη μετατροπή του νησιού σε φυλακή της ΕΕ για τους εξαθλιωμένους πρόσφυγες και μετανάστες, δεν θα τα καταφέρει. Θα έχουν τεράστια ευθύνη όσοι μπουν σε διαδικασία παζαριών με την κυβέρνηση για μικρές ή μεγάλες δομές, στις συναντήσεις που θα έχει με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό είναι αντίθετο στη θέληση των κατοίκων του νησιού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ