Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Μαθητική διαμαρτυρία στο δημαρχείο της Πετρούπολης

Εκλεγμένοι μαθητές σε 5μελή και 15μελή και μαθητές από όλα τα σχολεία της Πετρούπολης έκαναν χτες παρέμβαση στο δημαρχείο της πόλης και κατέθεσαν κείμενο με τα αιτήματά τους.

Στο κείμενο που κατέθεσαν σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Ολο αυτό το διάστημα, με τις καταλήψεις μας, με τις διαδηλώσεις μας έχουμε απαιτήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων μας. Με τη σημερινή μας κίνηση στέλνουμε για μία ακόμη φορά μήνυμα προς τη δημοτική αρχή και την κυβέρνηση: Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια!

Απαιτούμε η δημοτική αρχή να σταματήσει να δηλώνει "αναρμόδια" και να πάρει την ευθύνη της, να συγκρουστεί με την απαράδεκτη πολιτική της κυβέρνησης. Σε κάθε άλλη περίπτωση συνεχίζει να είναι συνυπεύθυνη για την κατάσταση!

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να συκοφαντεί τις διεκδικήσεις μας και τον αγώνα μας, να σταματήσει τις απειλές, την καταστολή και την τρομοκρατία και να ικανοποιήσει ΤΩΡΑ τα αιτήματά μας, πριν να είναι αργά!».

Οι μαθητές απαιτούν άμεσα και δωρεάν τεστ Covid στα σχολεία, μείωση του αριθμού των μαθητών στις τάξεις, κάλυψη, με ευθύνη και δαπάνη του κράτους, του αναγκαίου εξοπλισμού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και επιπλέον προσωπικό για τις ανάγκες διαμόρφωσης έκτακτου σχολικού προγράμματος και της τηλεκπαίδευσης κ.ά. Επίσης, οι μαθητές καλούν στην κινητοποίηση για την Υγεία, σήμερα, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην πλ. Ελευθερίας στο Ιλιον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ