Παρασκευή 11 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μόνον ακούει αυτός...

«Ηλθον, είδον (μάλλον, μόνον άκουσον) και απήλθον». Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της δίωρης σύσκεψης του προέδρου της ΝΔ, Κ. Καραμανλή, χτες το πρωί, στη Χαλκίδα.

Κι εκεί, που όλοι περίμεναν -στη συγκέντρωση των μαζικών φορέων και «παραγωγικών τάξεων» που έγινε στο Επιμελητήριο- να ανακοινώσει τις προτάσεις του κόμματός του, για την αντιμετώπιση των καταστροφών από την κακοκαιρία, ιδιαίτερα στους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους «αποστόμωσε» όλους λέγοντας: «Δεν είμαι εδώ για να σας πω, ήρθα μόνο για ν' ακούσω». Ούτε καν σχολίασε τα σχετικά μέτρα, που εξάγγειλε προχτές η κυβέρνηση. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε και δύο κατεστραμμένα, από τη χιονόπτωση, ποιμνιοστάσια, με τη συνοδεία πάντα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έληξε η «περιοδεία στην Εύβοια» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ετσι, αρκετοί από τους παραβρισκόμενους έμειναν με την απορία, που την εξέφραζαν και μεγαλόφωνα: Ηρθε που ήρθε, δεν μπορούσε να πει τι μέτρα προτείνει η ΝΔ; Για να πάρουν την απάντηση: Τι λέτε ρε παιδιά, τα μέτρα της κυβέρνησης θέλετε να ξαναπεί ο άνθρωπος;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ