Τρίτη 8 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Γερμανικό ΚΚ

Στο μήνυμα του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος ο Πρόεδρός του, Πάτρικ Κέμπελε, και η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Ρενάτε Κόπε, χαιρετίζουν το ΚΚΕ και το 21ο Συνέδριό του, επισημαίνοντας τα εξής:

«Αγωνίζεστε για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου λαού στην Ελλάδα εδώ και πάνω από 100 χρόνια, είστε μια ενεργή και σημαντική δύναμη του συνδικαλιστικού κινήματος, παλεύετε ενάντια στην ολοένα αυξανόμενη διάλυση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, ενάντια στην πολιτική πολέμου του ΝΑΤΟ, για μια αντικαπιταλιστική επαναστατική προοπτική, για τον σοσιαλισμό.

Γι' αυτό είναι αναγκαία η ισχυροποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος στη χώρα σας, όπως επίσης και στη δική μας χώρα και παγκοσμίως.

Επομένως, ευχόμαστε στο Συνέδριο του Κόμματός σας εποικοδομητική συζήτηση, καλά αποτελέσματα και μια επιτυχημένη εφαρμογή αυτών των αποτελεσμάτων και στην εξωκοινοβουλευτική σας πάλη και στις επερχόμενες εκλογές.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με το Κόμμα σας στο μέλλον και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη που μας δείξατε στη συλλογή υπογραφών για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Κόμματός μας στις ομοσπονδιακές εκλογές.

Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη!

Για την ειρήνη και τον σοσιαλισμό!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ