Πέμπτη 31 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Αλληλέγγυοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι

Τις μεγάλες και μαχητικές κινητοποιήσεις της φτωχής αγροτιάς χαιρετίζουν το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος - Τσαγκαράδων και το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, σε αντίστοιχες ανακοινώσεις τους. Επίσης, την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών εκφράζουν οι συνταξιούχοι ΤΕΒΕ Αθήνας.

Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών, καταδικάζοντας την ιδεολογική τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση, δηλώνει τη συστράτευσή του με τη φτωχή αγροτιά «σε αυτόν τον αγώνα για τα δικαιώματά μας, ενάντια σε αυτή την πολιτική που καταστρέφει την ντόπια πρώτη ύλη για τους κλάδους της κλωστοϋφαντουργίας, ιματισμού και δέρματος».

Αντίστοιχα το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι την περασμένη Δευτέρα στο διευρυμένο Διοικητικό του Συμβούλιο, δηλώσανε ομόφωνα «την αλληλεγγύη και συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των αγροτών» και απαιτούνε να απομακρύνει η κυβέρνηση «από τους χώρους συγκέντρωσης των αγροτών τις δυνάμεις καταστολής, γιατί διαφορετικά θα μας βρουν μπροστά τους».

Οι συνταξιούχοι ΤΕΒΕ

Τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες δηλώνουν οι συνταξιούχοι μέλη της Ενωσης Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθήνας και περιχώρων. Στόχος της κυβέρνησης και της ΕΕ, επισημαίνει η Ενωση, με την αντιαγροτική πολιτική που ασκούνε είναι το ξεκλήρισμα της αγροτιάς, «ρίχνοντάς τους στην ανεργία και την εξαθλίωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ