Τρίτη 16 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Με μεγάλη ανταπόκριση η μέρα δράσης για την Υγεία

Στην Πάτρα ετοιμάζονται να κατέβουν φορείς της περιοχής

Απαιτώντας, μεταξύ άλλων, άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, αρχής γενομένης από την Πρωτοβάθμια, καθώς και μαζικές προσλήψεις προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, εργατικά συνδικάτα και άλλοι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, συμμετέχοντας στην παναιτωλοακαρνανική μέρα δράσης για την Υγεία.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του ΕΚΑ.

Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, καθώς και στα Κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Αμφιλοχίας. Η κινητοποίηση βρήκε ανταπόκριση από τους υγειονομικούς που συμμετείχαν με εκπροσώπους σωματείων τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού υποδέχθηκαν τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση με χειροκροτήματα στα παράθυρα.

Είναι, άλλωστε, τέτοια η όξυνση των προβλημάτων της δημόσιας Υγείας και στο νομό, που ακόμη και την ώρα της κινητοποίησης στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου είχαν σχηματιστεί ουρές κόσμου που ήθελε να εμβολιαστεί και δεν υπήρχε γιατρός!

Μετά την τελευταία δράση, το ΕΚ Αγρινίου καλεί σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με κινητοποίηση στη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, καλώντας και συνδικαλιστικούς φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε κοινή δράση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ