Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
Θα είμαστε στον δρόμο διεκδικώντας να ζήσουμε στον τόπο μας

Την αποφασιστικότητα του λαού να συνεχίσει τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά του τονίζει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Βόρειας Εύβοιας, καταγγέλλοντας παράλληλα την άρνηση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της.

«Αποδείξαμε και στην πράξη πως όσο αυτοί θα κάνουν φιέστες πάνω στην καμένη πλάτη μας, εμείς θα είμαστε στο δρόμο για να διεκδικούμε τα αυτονόητα, αποζημιώσεις και προστασία της ζωής μας, εισόδημα για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας στον τόπο μας», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή.

Αναφερόμενη στο αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τονίζει ότι είχε στείλει επίσημο αίτημα, που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς να πάρει καμία απάντηση. Και συνεχίζει: «Το ίδιο έπραξε η κυβέρνηση και σήμερα, την ίδια τη μέρα της κινητοποίησης, όπου παρά το γεγονός ότι πλήθος κόσμου βρισκόταν έξω από το χώρο που γινόταν η παρουσίαση από τον πρωθυπουργό, ακόμα και όταν ζητήσαμε συνάντηση ολιγομελούς αντιπροσωπείας εκλεγμένων εκπροσώπων φορέων, διαμέσου εκπροσώπου η κυβέρνηση μας αρνήθηκε (...) Μάλιστα η απάντησή της ήταν αστυνομοκρατία σε όλη την πόλη της Ιστιαίας με κλούβες ΜΑΤ μπροστά στους συγκεντρωμένους».

Και προσθέτει:

«Είμαστε αποφασισμένοι και αμετακίνητοι στα αιτήματά μας για 100% αποζημιώσεις, για αποκατάσταση των ζημιών σε όλους τους κλάδους, για αναπλήρωση εισοδήματος. Δεν πάμε βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματά μας, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα, με τις Επιτροπές Αγώνα, με τη συζήτηση και την κινητοποίηση όλου του λαού της περιοχής. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, συνεχίζουμε και μαζικοποιούμε τον αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ