Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη 15/12:

Παρουσιάσεις του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ οργανώνονται ως εξής:

-- Η ΤΕ Ηλείας καλεί στον Πύργο, στο κτίριο του πρώην ΤΕΙ, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

-- Στην Ηγουμενίτσα, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Λευκάδα, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Επίσης σήμερα Τετάρτη:

-- Η ΤΕ Λιβαδειάς καλεί στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του cineplex «Φίλιππος», στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει, με θέμα: «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο new deal; Αγώνας για πραγματική προστασία του περιβάλλοντος!», με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Ο αγώνας για τη ζωή και την υγεία του λαού δεν μπορεί να περιμένει» διοργανώνουν οι ΚΟ Α', Β' και Γ' Διαμερίσματος της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚΘ. Θα μιλήσει η Χαρά Λαμπαδά, μέλος της ΤΕ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, παιδίατρος - λοιμωξιολόγος στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Αύριο, Πέμπτη 16 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, πραγματοποιεί εκδήλωση η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ