Πέμπτη 18 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Ο λαός της Ανατ. Μακεδονίας να μαυρίσει αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή

«Ο λαός της περιοχής έχει λοιπόν την ευκαιρία να μαυρίσει αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή και να κάνει πιο δυνατή την ίδια τη δύναμή του επιλέγοντας σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ», σημείωσε ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στη Δράμα, στην πλατεία της πόλης, την Τρίτη 16 Μάη.

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη μαζικότητα παρά τη διαρκή βροχόπτωση, χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές Πίτσα Δρανόβαλη, Γιώργος Μήτρου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Διονύσης Κλάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εικόνες που συζητήθηκαν πανελλαδικά, στις οποίες πρόσθεσε την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου στο νοσοκομείο, από την διοικήτρια, του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων και υποψήφιου με το ΚΚΕ, Γιάννη Παπαδόπουλου.

«Οσες κλειδαριές και αν αλλάξουν, όσους εκβιασμούς και αν επιστρατεύσουν, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και δείχνουν τον πανικό τους», είπε, και πρόσθεσε πως στη Δράμα οι εργαζόμενοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα, έχουν αποκτήσει σημαντική πείρα και πως οι άοκνες προσπάθειες των κομμουνιστών μέσα στα σωματεία για το δυνάμωμα των αγώνων έχουν αποτελέσματα. «Γι' αυτό και οι εργαζόμενοι ενίσχυσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τα ψηφοδέλτια που συγκρότησαν οι κομμουνιστές μαζί με άλλους αγωνιστές. Ετσι φτάσαμε σε μεγάλη άνοδο στους εργαζόμενους του Δημοσίου και στην προεδρία στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στη Δράμα. Ετσι εκφράστηκε μεγάλη συσπείρωση στις κινητοποιήσεις για την Υγεία, τις ελλείψεις στο νοσοκομείο και σε άλλα σοβαρά ζητήματα. Οπως λοιπόν αγωνιστήκαμε μαζί με χιλιάδες Δραμινούς έτσι τους καλούμε και να ψηφίσουν στην κάλπη στις 21 Μάη. Εμπρός για δυνατό ΚΚΕ λοιπόν για να είναι δυνατός ο λαός! (...)».

Ο Διονύσης Κλάδης τόνισε ότι η στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες είναι η μοναδική ψήφος που δεν θα πάει χαμένη, δεν θα την βρουν απέναντί τους και ενάντιά τους ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο βιοπαλαιστής αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

«Απεναντίας, χαμένη ψήφος για τον λαό είναι η ψήφος σε όλα τα άλλα κόμματα που θα εφαρμόσουν μια πολιτική από χέρι αντιλαϊκή γιατί δεσμεύονται στα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάπτυξης, το νέο υπερμνημόνιο για τους λαούς της Ευρώπης, τα προαπαιτούμενα της επενδυτικής βαθμίδας που έγινε ο νέος "εθνικός" στόχος, από τη στρατηγική της ΕΕ, την "πράσινη" μόνο στα λόγια μετάβαση, από τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και τη μεγαλύτερη εμπλοκή στο μακελειό στην Ουκρανία που έχει μετατρέψει όλη την Περιφέρειά μας σε ορμητήριο πολέμου και στόχο των αντιπάλων τους.

(...) Στα δύσκολα που έρχονται ο λαός μας χρειάζεται ισχυρή τη μόνη δύναμη που αποδεδειγμένα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, που προειδοποιεί, αποκαλύπτει, διεκδικεί. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς και επιλογές, στις οποίες σπρώχνει το σύστημα, δήθεν αντισυστημικές, που αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο πόσο μέσα στο σύστημα είναι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ