Πέμπτη 18 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Οσο δυνατότερο το ΚΚΕ τόσο πιο αποτελεσματικός ο αγώνας

Δημήτρης Καλλέργης, λέκτορας Εφ. του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Είναι βέβαιο ότι κάθε εκλογική διαδικασία αποτελεί κορύφωση κοινωνικών διεργασιών. Συγκεκριμένα, για την ανάδειξη της επόμενης κυβέρνησης της χώρας, καλείται ο λαός να επιλέξει ποιο κόμμα θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του.

Ως κοινωνικοί σχηματισμοί που υπηρετούν τα συμφέροντα της δικής τους τάξης, της αστικής, τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα εναλλάσσονται με στρατηγικό σχέδιο την αύξηση της κερδοφορίας των ολίγων και την επιβράδυνση της κοινωνικής προόδου. Για να προσεταιριστούν ψηφοφόρους, τάζουν λύσεις μυθικές, ενώ αποκρύπτουν την πραγματική ρίζα των προβλημάτων του λαού και την ουσιαστική διέξοδο από αυτά.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με τις θεωρητικές επεξεργασίες και τις έμπρακτες παρεμβάσεις του, αναδεικνύει συνεχώς ότι το καπιταλιστικό σύστημα είναι εκείνο που στέκεται εμπόδιο στην κοινωνική πρόοδο. Με τις δυνάμεις του στον λαό αντιστέκεται και παλεύει για την ανατροπή της εκμετάλλευσης.

Ο στόχος του ΚΚΕ είναι η σοσιαλιστική κοινωνία, αλλά και η βελτίωση της καθημερινής μας ζωής. Ετσι, οι παρεμβάσεις του στη Βουλή μπορούν να αναδείξουν θέματα για να στηριχθεί και να ενισχυθεί ο αγώνας όλων μας, για ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Οσο μεγαλύτερη δύναμη αποκτήσει με την ψήφο μας το ΚΚΕ τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο αγώνας αυτός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ