Πέμπτη 18 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Η σκυτάλη των μαζικών συγκεντρώσεων καταλήγει στον Πειραιά
  • Αύριο, Παρασκευή 19 Μάη, στις 20.30, στην πλατεία Κοραή
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

Μετά τις μεγάλες και μαζικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα, την κοσμοπλημμύρα σε αυτή του Συντάγματος στην Αθήνα, η σκυτάλη καταλήγει στον Πειραιά.

Στην πόλη που ιδρύθηκε το ΚΚΕ, τον Πειραιά της προσφυγιάς, της ναυτοσύνης και των εργατικών αγώνων θα γίνει αύριο, Παρασκευή, η τελευταία συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Στις 8.30 μ.μ. στην πλ. Κοραή θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Πειραιά.

Οι Οργανώσεις Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, άλλες κλαδικές Οργανώσεις δουλεύουν ασταμάτητα ώστε η επιτυχία της συγκέντρωσης να είναι τέτοια που θα αποτελέσει το τελικό αδιαμφισβήτητο προμήνυμα ισχυροποίησης του Κόμματος στην κάλπη. Απευθύνονται πλατιά για να πάρουν όλοι τη θέση τους αύριο το απόγευμα στην πλ. Κοραή. Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, ευρύτερα σε όλη την περιοχή του Πειραιά. Οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες από όλες τις συνοικίες, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της πόλης, οι μαθητές και οι μαθήτριες που πρόσφατα πλημμύρισαν τους δρόμους του Πειραιά στις κινητοποιήσεις για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Ετσι, μεταφέρουν το κάλεσμα για τη συγκέντρωση και την ενίσχυση του ΚΚΕ απ' άκρη σ' άκρη με όλους τους τρόπους, με εξορμήσεις και περιοδείες, στολίζοντας τις γειτονιές αλλά και εντείνοντας τη δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο και με το ψηφοδέλτιο στο χέρι.

  • Η προσυγκέντρωση για τις Κλαδικές Οργανώσεις και τις Οργανώσεις της ΚΝΕ έχει οριστεί στις 7.45 μ.μ. στο Πασαλιμάνι.
Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στον πεζόδρομο Γ. Θεοτόκη (Πόρτα Ρεάλα). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ιεράπετρα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Κωστής Δερμιτζάκης, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Ικαρία, στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ