Πέμπτη 18 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Στο διπλό ερώτημα «ποιος και για ποιον» η επιλογή είναι μία: ΚΚΕ

Παναγιώτης - Μόδεστος Γεωργάκας, νευρολόγος ψυχίατρος, τ. συντονιστής - διευθυντής ΕΣΥ

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την εκλογική αναμέτρηση! Μια αναμέτρηση η οποία επιτρέπει - δυστυχώς - τη δημιουργία μιας σειράς σεναρίων, υποθέσεων, προβλέψεων για τον πιθανό νικητή ή την επόμενη κυβέρνηση της χώρας!

Εντεχνα και εσκεμμένα επιδιώκονται η ανάλωση της σκέψης του λαού σε αυτά τα ερωτήματα και η παράβλεψη του σπουδαιότερου: Τι θα σημαίνει για τον λαό και τα συμφέροντά του το εκλογικό αποτέλεσμα;

Αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει, αλλά για ποιον θα κυβερνήσει. Για τον λαό και τους εργαζόμενους, ή για το κεφάλαιο;

Αν οι ψηφοφόροι αναλωθούν αποκλειστικά στο ερώτημα «ποιος θα κυβερνήσει;», έχουν δύο επιλογές: Από τα κόμματα της δήθεν και αυτοαποκαλούμενης «αριστεράς» (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ή ΜέΡΑ25), που όλοι ξέρουμε πως υπηρέτησαν πιστά το κεφάλαιο, ή από μια «μεγάλη συμμαχία», η οποία είναι βέβαιο ότι θα απεμπολήσει τα λαϊκά - εργατικά συμφέροντα;

Αν τοποθετηθούν στο διπλό ερώτημα - «ποιος και για ποιον» - τότε η επιλογή είναι μία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας!

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν διεκδικεί την κυβέρνηση, αλλά την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου και την αντικατάστασή της από μια λαϊκή - εργατική εξουσία! Το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και βέβαια είναι έτοιμο να κυβερνήσει, διαθέτοντας επιστημονικά επεξεργασμένο Πρόγραμμα διακυβέρνησης, με τον λαό όμως και τους εργαζόμενους στο πλάι του! Οχι πεταμένους στη γωνία, να παρακολουθούν άβουλοι και ανήμποροι τη λήψη αποφάσεων εν αγνοία τους και υπέρ των μεγαλοκεφαλαιούχων (εφοπλιστών, βιομηχάνων, τραπεζιτών, μεγαλεμπόρων)!

Αν από αυτές τις εκλογές δεν προκύψει μια ισχυρή, μαχητική, φιλολαϊκή και φιλεργατική αντιπολίτευση, η θέση των πολιτών θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη και το μέλλον τους οδυνηρό!

Μπορεί οποιοσδήποτε να διαφωνεί με το ΚΚΕ σε πολλά, αλλά δεν γίνεται να αρνείται πως διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Μια απλή ματιά στις τροπολογίες που κατέθεσε, τόσο με αυτήν την κυβέρνηση όσο και με την προηγούμενη, για την Υγεία, την Παιδεία, τα νοικοκυριά, τις αμοιβές των εργαζομένων, τους συνταξιούχους, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τις μεταφορές, τη γυναίκα, την πρώτη κατοικία και πολλά άλλα θέματα κοινωνικής προτεραιότητας, θα τον πείσει πως μία λύση υπάρχει: ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΚΕ. Επίσης, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δεν θα δεχθεί ποτέ να αποτελέσει άλλοθι συνέχισης αντιλαϊκών - αντεργατικών πολιτικών, συμμετέχοντας σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με κόμματα - υπηρέτες της αστικής τάξης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ