Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα πράσινα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΧΤΕΣ η Βάσω Παπανδρέου όταν μιλούσε για «περισσότερο πράσινο στην Αττική», με αφορμή τα προγράμματα των Ολυμπιακών Αγώνων; Αναφέρονταν ...στα δέντρα και τα πάρκα ή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για τις δυο άκρως αντίθετες έννοιες. Τα πάρκα σού δίνουν φρέσκο αέρα να ανασάνεις. Περισσότεροι ΠΑΣΟΚοι δήμαρχοι, όμως, σημαίνει μάλλον περισσότερη ασφυξία.

Αλλωστε, είναι γνωστό τι τα κάνουν τα πάρκα οι κυβερνώντες και οι δήμαρχοι που υποστηρίζουν. Ο,τι μπορεί να εκποιηθεί, ...εκποιείται.

Φυσικά, σε τέτοιους καιρούς, τίποτε δεν είναι τυχαίο, ούτε και αυτού του είδους οι ανακοινώσεις. Οσο για το «πνεύμα» των Ολυμπιακών Αγώνων μην αμφιβάλλετε ότι θα προσαρμόστηκε δεόντως στο «προεκλογικό πνεύμα» της κυβέρνησης, όπως το καθόρισε ο Σημίτης στην τελευταία συνεδρίαση του Εκτελεστικού.

Το κακό γι' αυτούς είναι πως από τη μέχρι τώρα δράση και το σχεδιασμό τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουμε καταλάβει και πού το πάνε και τι θέλουν να κάνουν. Είναι κάπως αργά για να αλλάξουν την κατάσταση.

ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, λοιπόν, στους τρεις μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας για την ώρα μετάδοσης και τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων. Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα...


Γρηγοριάδης Κώστας

Πλην όμως σκέφτεται κανείς όταν μπορούν και συνεννοούνται για τέτοια θέματα (που αφορούν και τη διαφημιστική πίτα) στα οποία έχουν μεταξύ τους διαφωνίες, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν γι' αυτά που ...συμφωνούν. Κι εκεί που συμφωνούν είναι φυσικά στο περιεχόμενο των δελτίων, όποια διάρκεια κι αν έχουν αυτά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ μειώσεων των τιμολογίων θα ακολουθήσει ο ΟΤΕ σύμφωνα με τις χτεσινές ανακοινώσεις του νέου προέδρου του κ. Αντωνακόπουλου. Σχετικά με αυτά που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις, δεν αμφιβάλλουμε καθόλου. Με τον δυστυχή καταναλωτή μισθοσυντήρητο τι θα γίνει όμως;

Γιατί, αν σκεφτείτε τι πληρώνουμε κάθε δίμηνο για επικοινωνίες πάσης φύσεως, το αποτέλεσμα είναι σκέτη καταστροφή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ