Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγελίες για δράση της «Μοσάντ» στο λιμάνι του Βόλου

Σχετική Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή, μετά από τα όσα δημοσίευσε η εφημερίδα «Θεσσαλία»

Τις καταγγελίες για τη δράση της «Μοσάντ» στο λιμάνι του Βόλου, φέρνουν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας, με Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης.

Στο κείμενο της Ερώτησης, τονίζεται: «Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Θεσσαλία", στις 26/3/2002, σε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων, που πραγματοποιήθηκε στις 25/3/2002, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις για τη στάθμευση οχημάτων ταξί εντός των χώρων του λιμανιού Βόλου, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε ότι άνθρωποι της "Μοσάντ" επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα το λιμάνι του Βόλου και καταγράφουν τα μέτρα ασφαλείας.

Επειδή το να γίνεται έλεγχος των μέτρων ασφαλείας στο λιμάνι του Βόλου από μυστικές υπηρεσίες μιας ξένης χώρας, η οποία, μάλιστα, συνεχίζει να διαπράττει απάνθρωπα εγκλήματα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, θίγει την εθνική, πατριωτική και δημοκρατική αξιοπρέπεια του λαού της Μαγνησίας και όχι μόνον.

Ερωτάται η κυβέρνηση, αν αληθεύουν οι παραπάνω πληροφορίες και, αν ναι, τι μέτρα προτίθεται να πάρει για να σταματήσει κάθε δραστηριότητα της "Μοσάντ" σε ελληνικό έδαφος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ