Παρασκευή 5 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Συλλαλητήριο για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Το Εθνικό Συμβούλιο για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών και ο δήμαρχος Καισαριανής, Γ. Κατημερτζής, διοργανώνουν μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση - συλλαλητήριο, το Σάββατο 6 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Καισαριανής. Το συλλαλητήριο οργανώνεται για να εκφραστεί δυναμικά η απαίτηση του ελληνικού λαού να κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων, το συντομότερο δυνατό, η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Ετεροδικία των κρατών, και να υπάρξει δίκαιη, θετική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο στις 17 Απρίλη συνεδριάζει για το μείζον θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Το Εθνικό Συμβούλιο και ο Δήμος Καισαριανής καλούν όλα τα κόμματα να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και να τοποθετηθούν. Ακόμα προσκαλούνται οι δήμοι, οι αντιστασιακές οργανώσεις, η νεολαία, όλοι οι μαζικοί φορείς να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση, αφού το ζήτημα αυτό δεν αφορά μόνο στην πόλη, ούτε κάποια ιδεολογία, αλλά συγκινεί το πανελλήνιο.

Στο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών θα αναφερθούν οι: Μανόλης Γλέζος, πρόεδρος και ο Ευάγγελος Μαχαίρας, γγ του Εθνικού Συμβουλίου, ο Κώστας Τουμασάτος, υπεύθυνος του Νομικού Τμήματος της Γραμματείας του Συμβουλίου και ο δήμαρχος Καισαριανής, Γ. Κατημερτζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ