Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
«Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!»

Εκδηλώσεις διοργανώνονται τις επόμενες μέρες

Ενα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο: «Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά: Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά! - Οχι στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, που πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ!» οργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ με τις οποίες ενημερώνει για το έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο, Σάββατο 21 Οκτωβρίου:

  • Νέα Ιωνία: 19.00, ΚΕΠ (Πατρ. Ιωακείμ 4, δίπλα στον στ. ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) - Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Καισαριανή: 19.30, Στέκι Πολιτισμού & Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Ανδ. Λυκουρίνος» - Θα μιλήσει ο Σωκράτης Μπουντόλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ
  • Πειραιάς: 19.30, «ΤΡΑΒΕΡΣΟ», Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ (Φίλωνος 9, Πειραιάς) - Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου:

  • Αιγάλεω: 19.30, Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «η Πρόοδος» (Κορυτσάς 33) - Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Αμπελόκηποι: 18.00, Πολυδύναμο Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Γερανείων 17-19) - Θα μιλήσει η Κλειώ Χριστοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Ιλιον: 19.30, Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου - Καλλιτεχνικό Καφενείο (Αγίου Φανουρίου 99) - Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Μπραχάμι: 18.30, Δημοτικό Θέατρο «Μελ. Μερκούρη» Αγ. Δημητρίου (Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 55) - Θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπιργάλιας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Πλ. Βικτωρίας: 19.30, Στέκι Πολιτισμού & Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος» (Τροίας 36, Αθήνα) - Θα μιλήσει η Ελενα Μποτζιολή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας για την Παλαιστίνη.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου:

  • Μεγάλη εκδήλωση της ΠΟ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: 19.00, Αμφιθέατρο Κουτσομητόπουλου - Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ