Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γλέντια για τα αποτελέσματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη, στον πολυχώρο «Μ. Λοΐζος». Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Κατηφές, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Πετρούπολης στην κεντρική πλατεία (στρογγυλή πλατεία), με ζωντανή μουσική από τους Νίκο Φάκαρο, Κώστα Καντζιλιέρη και Θάνο Πανουργιά. Θα χαιρετίσει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ στο Αυλάκι (αίθουσα συλλόγου). Η ΤΕ χαιρετίζει τον λαό του νησιού για την εκλογή κομμουνιστή δημάρχου και την ανάδειξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε πρώτη δύναμη τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και στην Περιφέρεια.

-- Στις 9 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στον χώρο της λαϊκής αγοράς Καλαμάτας (στο στεγασμένο τμήμα).

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης οργανώνει εκδηλώσεις και μετεκλογικά πάρτι με αφορμή την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Συζητά για τις εξελίξεις και την οργάνωση της πάλης για τα λαϊκά προβλήματα αλλά και την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό:

Παρασκευή 20/10, στις 7.30 μ.μ., στο «Beerfest» στου Βότση.

Παρασκευή 20/10, στις 8 μ.μ., στο «Diverso» στο Πλαγιάρι.

Δευτέρα 23/10, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Περαία.

Τετάρτη 25/10, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ