Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Μεγάλη αίσθηση εκτός συνόρων προκάλεσε το συλλαλητήριο της Αθήνας

Ιδιαίτερη αίσθηση εκτός συνόρων προκάλεσε το μεγάλο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά σωματεία από όλο τον κόσμο, ειδικά από χώρες της Μέσης Ανατολής επικοινώνησαν με το ΠΑΜΕ, στέλνοντας τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αναγνωρίζοντας τη σταθερή συμβολή του στην έκφραση της αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας στον παλαιστινιακό λαό και τη στήριξη στο δίκαιο αίτημα για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.

Σε αυτό το πλαίσιο, μεγάλος ήταν ο αντίκτυπος που είχε το συλλαλητήριο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Χαρακτηριστικά το βίντεο που ανάρτησε το ΠΑΜΕ, με πανοραμικά πλάνα από την πλατεία Συντάγματος την ώρα της συγκέντρωσης, έχει αναμεταδοθεί από εκατοντάδες λογαριασμούς στην πλατφόρμα Χ (πρώην «τουίτερ») και σε πολλούς από αυτούς οι προβολές του έχουν περάσει το 1 εκατομμύριο. Το ίδιο αναδεικνύεται και από τα χιλιάδες σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών από διάφορες χώρες δίνουν τα συγχαρητήριά τους, απευθύνουν ευχαριστήρια λόγια στους διαδηλωτές της Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ