Πέμπτη 27 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

«Στήριξε το ΚΚΕ. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου». Ηταν το κάλεσμα που ήχησε χτες βράδυ στον Ασπρόπυργο, απευθυνόμενο σ' όλους τους κατοίκους του, με αφορμή την πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Τρεις γενιές ανθρώπων συναντήθηκαν εκεί. Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, νεότεροι εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι, αλλά και πιο νέοι τα μέλη και η φίλοι της ΚΝΕ, έδωσαν το «παρών» τους στη συγκέντρωση, εμφυσώντας της κλίμα αγωνιστικής ανάτασης. Η συγκέντρωση αποτέλεσε μια παρέμβαση στο λαό της πόλης, μια πολιτική παρέμβαση που κορυφώνει τη δράση της Τοπικής Κομματικής Οργάνωσης και δίνει ώθηση για παραπέρα έντασή της, μεσούσης και της μάχης των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών. Αποτέλεσε μια αφορμή, για να ακουστεί ξανά το κάλεσμα του ΚΚΕ να μετατραπεί η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή σε συνειδητή οργανωμένη πάλη, να πιστέψει ο λαός στη δύναμή του ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Το κάλεσμα να απεγκλωβιστεί μαζικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και να στηρίξει τα ψηφοδέλτια αγώνα στις επερχόμενες τοπικές εκλογές.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Νίκος Αγγελόπουλος γραμματέας της ΚΟΒ Ασπροπύργου, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους. Παραβρέθηκαν πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ τους ΚΚΕ, ο επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και υποψήφιος νομάρχης Κ. Παπαπολυχρονίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Χατζής και Γρηγόρης Πανταζής, η γραμματεία του Συντονιστικού Σωματείου Θριασίου Πεδίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παραλίας Ασπροπύργου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΠΕΑΕΑ και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θριασίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ