Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αγωνιστικός συνδυασμός στην Πύλο

Επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχος η Γ. Κανάκη - Νικολοπούλου

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση αγωνιστικού συνδυασμού, με ταυτόχρονη δήλωση υποβολής υποψηφιότητας για το Δήμο Πύλου Μεσσηνίας, ανέλαβε η Γεωργία Κανάκη - Νικολοπούλου, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβρη.

Σε δελτίου Τύπου που εξέδωσε η υποψήφια δήμαρχος δίνοντας το στίγμα του εκκολαπτόμενου συνδυασμού, σημειώνει μεταξύ άλλων πως το πολιτικό μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι:

  • Να δείξουμε ότι δε συμφωνούμε με την πολιτική που μας υποβαθμίζει τη ζωή, ότι αντιστεκόμαστε και θέλουμε μιαν άλλη πολιτική, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας, ότι διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.
  • Να εκλέξουμε αιρετούς που αρνούνται να εφαρμόσουν επιλογές αντίθετες με τα συμφέροντα των δημοτών τους, που στέκονται δίπλα στο λαό και συμπαραστέκονται εμπράκτως στους αγώνες μας για τα μεγάλα προβλήματα, που νοικοκυρεύουν τον τόπο μας χωρίς να φορτώνουν τα βάρη σε εμάς που μονίμως πληρώνουμε.
  • Να στείλουμε μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και συνεργασίας για ουσιαστικές αλλαγές στο θεσμό της ΤΑ και παραπέρα στην οικονομική και την κοινωνική πραγματικότητα.

Τέλος, καλεί να συμπαραταχτούν μαζί της στη συγκρότηση ενός πλατιού και αγωνιστικού συνδυασμού «όσες και όσους θέλουν να υπάρξει στο δήμο μας πιο ισχυρή η φωνή της αντίστασης και της διεκδίκησης, η φωνή των χωριών, των γυναικών, των νέων, των απλών ανθρώπων της Πύλου, ανεξάρτητα από διαφορετικές κομματικές επιλογές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ