Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Παρέμβαση στην ΕΡΤ για την ενημέρωση

Ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά Θ. Παφίλης έθεσε στον πρόεδρο της ΕΡΤ το πρόβλημα της ουσιαστικής ενημέρωσης του ελληνικού λαού και την ισότιμη προβολή των υποψηφίων

Από τη συνάντηση του Θ. Παφίλη με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Αγγ. Στάγκο. Αριστερά ο Αλ. Βεναρδάκης
Από τη συνάντηση του Θ. Παφίλη με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Αγγ. Στάγκο. Αριστερά ο Αλ. Βεναρδάκης
Περιοδεία στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε χτες το πρωί ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής κλιμακίου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», στο οποίο συμμετείχε και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αλέκος Βεναρδάκης. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο Θ. Παφίλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Αγγελο Στάγκο, ενώ βρέθηκε και σε πολλούς από τους χώρους δουλιάς των εργαζομένων στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

Ο Θ. Παφίλης, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, έκανε εκτενή αναφορά στη στάση που έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα κρατικά, υπογραμμίζοντας ότι, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, αποσιωπούν πλήρως τις δραστηριότητες της «Νομαρχικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», μερικές φορές ακόμα και εσκεμμένα. Παράλληλα, ο Θ. Παφίλης τόνισε: «Η ΕΡΤ πρέπει, ως κρατική τηλεόραση, να παρέχει στο λαό καλύτερη ενημέρωση σε ό,τι αφορά στο θέμα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών, προβάλλοντας περισσότερες συζητήσεις και ειδήσεις και φυσικά και πάνω απ' όλα με την ισότιμη προβολή όλων των υποψηφίων».

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, με τη σειρά του, ενημέρωσε τον υποψήφιο υπερνομάρχη, ότι είναι μέσα στους άμεσους σχεδιασμούς της κρατικής τηλεόρασης να γίνουν εκπομπές για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, δίνοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει ανάλογη προβολή των δραστηριοτήτων της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

Ο Θ. Παφίλης στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους δουλιάς των εργαζομένων και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αναφέρθηκε το τεράστιο πρόβλημα των εργασιακών σχέσεων που υπάρχει στην κρατική τηλεόραση, με τους εκατοντάδες εργαζομένους εκεί να δουλεύουν κάτω από καθεστώς συμβάσεων, με πολύ λίγα χρήματα. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι συζητήσεις γύρω από την ποιότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων, οι οποίες προβάλλονται σήμερα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ